Dames 3 verliest ongelukkig van LOHC 1-2

5-11-2023  |
Met af en toe een bui was het best wel een aardig middagje om een wedstrijd te spelen. Onze meiden moesten tegen een middenmoter LOHC. Het bleef tot aan de rust 0-0. Een sterker Voorhout kon geen vuist maken en LOHC speelde op de counter. In het 3e kwart kwam Voorhout uit een strafcorner op voorsprong, maar de goal werd afgekeurd omdat de bal in de cirkel was aangenomen. Tegen alle verhouding in scoorde daarna LOHC met een uitbraak de 0-1. In het 4e kwart kon de wedstrijd alle kanten op. Uit een strafcorner scoorde LOHC de 0-2. Voorhout gaf niet op en scoorde 5 minuten voor tijd de verdiende 1-2. Helaas bleef het daarbij. Een sterker Voorhout verloor, maar had meer verdiend.