Heren 1 vechtend ten onder tegen Nieuwkoop 3-5

11-3-2024  |
Het beloofde een moeilijke middag te worden, maar misschien zat er een stuntje in de lucht. De mannen van Voorhout kwamen verrassend op voorsprong, maar konden het niet volhouden tot aan het einde en gingen vechtend ten onder.
Voorhout begon voortvarend aan de wedstrijd en Nieuwkoop was nog niet wakker. Binnen 5 minuten werd de bal opgepikt door Wouter van Leeuwen en gaf Olivier Laan een niet te missen kans, 1-0. Even later was het diezelfde Wouter van Leeuwen die de bal afpakte en op fraaie wijze de 2-0 liet aantekenen. Nieuwkoop was sterker maar Voorhout was gevaarlijk met snelle counters. Toch kwam Nieuwkoop door een strafcorner op de 1-2. In het 2e kwart kwam Voorhout verrassend op 3-1 na een terecht gegeven strafbal, gescoord door Casper Akkerman. Nieuwkoop kwam terug naar 2-3 net voor de rust.
Het 3e en 4e kwart was voor Voorhout alleen maar tegen houden. Het regende strafcorners. Op een ongelukkig moment net voor het einde van het 3e kwart kwam de 3-3. Een strafbal was niet te houden door de goed keepende Mattijn Windhorst. In het laatste kwart liep Nieuwkoop uit van 3-4 naar 3-5. Een stunt zat in de lucht maar het was net niet genoeg. Onder de goed leidende bondsscheidsrechters is Voorhout een lastig team om tegen te spelen en aan de inzet zal het zeker niet liggen.