slider_01.jpg slider05.jpg slider_03.jpg slider_06.jpg slider_04.jpg slider01.jpg
 

VHC Springbreak 2013!

6-2-2013  | 

Op 28, 29 en 30 juni wordt het VHC-terrein omgetoverd tot Florida aan de Maas. Een driedaags hockeytoernooi voor A- & B-teams in de zonnige sferen van Springbreak! Het toernooi zal beginnen op de vrijdagavond, waar bij aankomst de muziek en drankjes al klaar zullen staan. De daaropvolgende dagen zullen in het teken staan van hoogstaand hockey en hete feesten. Een internationaal spelersveld met teams uit Duitsland, Spanje, Engeland, Portugal en natuurlijk Nederland,zal strijden om succes op de hockeyvelden en de dansvloer.

Overdag zullen er naast hockey talloze activiteiten georganiseerd worden. Beerpong, waterslides, een wet t-shirt contest en nog veel en veel meer evenementen in het teken van Springbreak! ’s Avonds kun je rekenen op schuimparty’s en diverse bekendedj’s. Verder kunnen we al verklappen dat je zwemkleding meebrengen noodzakelijk is.

Geïnteresseerden kunnen verdere informatie vinden opwww.vhcspringbreak.nlen op onze facebook paginahttp://www.facebook.com/ Vhchockeytoernooi.

Betaal voor 1 mei de inschrijfkosten en ontvang voor het hele team een gratis partypakket. Via[email protected]kunt u contact met ons opnemen.

We zien jullie inschrijving graag tegemoet!

Met sportieve groet,

 

Organisatie VHC Springbreak 2013