Dames 1 speelt uit gelijk tegen Mijdrecht 1-1

23-11-2014  |

Na de winst van vorige week waren de dames van Voorhout weer in de middenmoot beland.

Om de tegenstander van vandaag, Mijdrecht, onder zich te houden, kon niet verloren worden. Voorhout speelde een goede wedstrijd en verdedigde het gelijkspel.

Voorhout kwam na 10 minuten met 1-0 achter nadat een hoge bal de cirkel in was gestuiterd. Iedereen miste behalve een speelster van Mijdrecht.

Na 20 minuten maakte Voorhout gelijk uit een strafcorner, die door Stephanie Greeve werd benut.

Het bleef 1-1 tot aan de rust.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld. Er werd goed verdedigd en met snelle counters had Voorhout kansen om te scoren.

Beide teams kwamen in de tweede helft niet meer tot scoren een deelden de punten.