slider_01.jpg slider01.jpg slider_04.jpg slider05.jpg slider_03.jpg slider_06.jpg
 

De activiteitencommissie

24-11-2015  | 

De activiteitencommissie organiseert niet alleen het Sinterklaasfeest maar bijvoorbeeld ook het Rabo Bollenstreektoernooi en een clinic voor de jongste jeugd,  Funkey Hockey voor de nog kleineren, de vlaggetjesdag en wat er verder nog meer aan activiteiten te organiseren zijn. Ook heeft een van onze leden zitting in het comité Voorhout Beweegt.

Handen zijn altijd welkom dus geef het aan als je ons kunt helpen, ook al is het maar voor een paar uurtjes  bij één evenement. We zijn een enthousiaste commissie met leuke actieve moeders. Het zou leuk zijn als we er een enthousiaste vader bij zouden krijgen met nog meer ideeën. We zien u graag op en naast het het veld!

 

Colinda Voskuil. Getrouwd met Emiel Schoutsen en we hebben 2 dochters Babet en Mille. Mille speelt in de C1 en Babet is sinds dit seizoen gaan spelen bij LOHC in de B1. Al sinds de meisjes lid zijn bij MHCVoorhout zijn we actief bij de club, d.w.z. coachen, in commissies en als scheidsrechter. Dit doen we graag voor onze kinderen én uw kinderen. Het is leuk om iedereen bij alle evenementen enthousiast te zien mee doen. Op dit moment ben ik samen met Vicky voorzitter van de activiteitencommissie. Vicky voor de Jongste Jeugd E/F en ik voor de A/B/C/D.

 

Yvonne van Hienen. Ik woon in Voorhout, samen met mijn man Richard en 2 dochters Marle (MA2) en Berbel (MC2). Naast mijn baan in de gezondheidszorg ben ik een liefhebber van de natuur, koken, lezen, fotograferen en de lente. Maar bovenal ben ik moeder, en mede daarom vaak te vinden langs het hockeyveld. Ik hou ervan mijn dochters met hun team sportief te zien genieten, knokken, juichen en mopperen. Sinds kort ben ik lid van de Activiteiten Commissie. Ik sta hierdoor niet alleen meer langs de lijn of draai 2x per jaar een bardienst, maar organiseer met een bevlogen en enthousiast team allerlei leuke activiteiten naast de wekelijkse hockeywedstrijden. Ik voel mij welkom en vind het fijn om, samen met de andere vrijwilligers, mijn positieve steentje bij te dragen om MHCV een mooie, gezellige en sportieve vereniging te laten zijn.

 

Fleur Godijn-van Rest, moeder van 3 hockeyende kinderen ze spelen in de MB3, MC4 en JF1.

Ik ben 2 jaren mee geweest als begeleider met het hockeykamp. Dat vond ik zo'n leuke ervaring, dat smaakte naar meer.

Daarom zit ik alweer twee jaar met veel plezier in de activiteitencommissie.

Daarnaast ben ik medecoach van de JF1 en help ik mee met de organisatie van " Voorhout Beweegt”

Het is leuk om activiteiten te organiseren voor de kids. De blije gezichten van de kinderen bij een vlaggetjesdag, toernooi of ontmoeting met de Sint zijn onbetaalbaar.

Met de aanwezigheid van de kinderen en de hulp van de ouders wordt ook dit jaar weer een gezellig hockeyseizoen.

Ik heb er zin in!

 

Vicky Willemsen:  activiteitencommissie & jongste jeugdcommissie & Funkey Hockey

Vanaf  het moment dat onze kinderen bij MHC Voorhout zijn gaan hockeyen, heb ik aangegeven wel te willen helpen of organiseren. Dit doe ik nog steeds met plezier. Meedraaien bij een vereniging betekent immers dat je ook zelf een bijdrage levert.

Wat begon met begeleiden bij de Sinterklaas, is inmiddels uitgegroeid tot de organisatie van het Sinterklaasfeest met een heel leuke club mensen. Zo organiseren we voor de Jongste jeugd het Rabo Bollenstreektoernooi en een clinic. Meedoen begint bij het enthousiasmeren van de allerjongsten, dus was Funkey Hockey voor ons ook de sleutel om de kleintjes binnen te halen bij MHC Voorhout. Graag zouden wij nog nieuwe leden verwelkomen…. Voel je vrij om mij aan te spreken, dan vertel ik je er graag meer over!   

 

Susanne Akkerman van Noort. Ik maak momenteel deel uit van de  activiteitencommissie & de jongste jeugdcommissie.

Mijn dochter en zoon spelen bij MHC Voorhout en ik vind het dan ook leuk om niet alleen langs de lijn naar de trainingen en wedstrijden te kijken maar ook om iets voor de vereniging te doen.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het indelen van de wedstrijdtafel voor de jongste jeugd en ben zo in de jongste jeugdcommissie gerold. Inmiddels coördineer ik samen met Vicky de FunKey Hockey op de zondagmorgen. Dit is hockey voor kinderen vanaf 4 jaar die nog niet aan het echte hockey mogen meedoen. Deze trainingen worden verzorgd door de heren en dames 1 en zijn een groot succes.

Verder help ik met de organisatie van een aantal activiteiten waaronder de Sinterklaasviering en het Rabobank Bollenstreek Hockey Toernooi.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die onze commissies willen versterken. Voor informatie mag je me altijd aanspreken of mailen.

 

Margriet Noordoven: Als Cliënt Service & Implementation Specialist werk ik bij de ABN AMRO bank Amsterdam.

Samen met mijn man Albert hebben we 3 kinderen.

De oudste Quirine (13) zeilt bij de zeeverkenners, Maebel (11) speelt in de MD3 en Giovanni (8) voetbalt bij Foreholte.

Vorig jaar was ik zwarte piet bij de Hockey en werd toen benaderd voor de activiteitencommissie. Tevens werd ik gevraagd voor de staf van het Hockeykamp en dat heb ik dit jaar met zeer veel plezier gedaan. Het was weer een Top Kamp voor de kids!

Vele handen maken licht werk en vrijwilligers zijn (nog steeds) hard nodig.

Iedere bijdrage, hoe klein ook in de commissies is van harte welkom.

Join the club!

 

Karin van Kreij. Mijn beide kinderen hockeyen met veel plezier bij MHC.

Noor vanaf de F-jes en Thomas vanaf de C.  Thomas speelt nu in de JB1, als keeper, en Noor speelt in de MC3.

Naast mijn werk vind ik het belangrijk om ook mij in te zetten als vrijwilliger. Vaak achter de schermen maar ook een paar jaren als bestuurslid van de activiteitencommissie.

Bij MHC heb ik 2 jaar in de kascommissie gezeten en help ik al een paar jaar de coaches van het team van mijn zoon met de bekende rijschema’s etc.

Sinds augustus maak ik deel uit van de activiteitencommissie. Een commissie waar de handjes zeker uit de mouwen gestoken moet worden maar waar ieder met volle enthousiasme dit ook doet.