Dames en Heren winnen en verliezen van Nieuwkoop

18-3-2019  |

Na het onnodige verlies van vorige week revancheerden onze dames zich tegen Nieuwkoop. De Voorhoutse dames hadden het beste van het spel, maar door slordigheden achterin bleef het tot de rust nog spannend. In de tweede helft liepen de dames weg naar 4-0, incasseerden nog een tegengoal, maar maakten het met 5-1 af. Een klinkende overwinning.

De mannen daarentegen waren de bovenliggende partij tegen Nieuwkoop en kregen legio kansen in een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Het feit dat Voorhout 3 x op de paal schoot en de keeper van de tegenstander een paar geweldige reddingen verrichtte deed de wet van Murphy in werking treden.

"if there's any way they can do it wrong, they will". Nieuwkoop scoorde halverwege de 2e helft en daar bleef het dan ook bij. Na 2x 35 minuten stond de 0-1 op het scorebord.