slider04.jpg slider01.jpg slider03.jpg slider02.jpg slider05.jpg
 
Nieuwsafbeelding
Tijdens de zomervakantievakantie organiseert Play2Improve een Hockey 3-daagse bij MHC Voorhout. Ben jij helemaal gek van hockey en wil jij samen met ons lekker trainen in de zomervakantie? Dan is deze Hockey 3-daagse bij MHCV echt iets voor jou! Geniet van de nieuwste oefenvormen en speel mee...
De voorlopige teamindelingen Jongste Jeugd en Junioren voor seizoen 2019-2020 staan op het beschermde deel van de website.
Op Vlaggetjesdag (zaterdag 29 juni) maken jullie kennis met jullie nieuwe team.
De seniorenteams worden op 28 juni bekendgemaakt.
Nieuwsafbeelding
Zijn jouw hockeyspullen te klein? Of ben je gestopt? Overweeg dan om jouw spullen in te leveren bij MHC Voorhout voor een goed doel.
 
Soms ontvangen wij aanmeldingen van kinderen die graag willen hockeyen, maar voor wie het wegens privé-omstandigheden&nbs...
Nieuwsafbeelding
Ben jij het afgelopen seizoen (sport)spullen kwijtgeraakt?
Misschien liggen die bij MHC Voorhout. Kom een kijkje nemen in de kleedkamers. Achterin in de gang staan en hangen de spullen bij het garderoberek.
Neem uiteraard alleen mee wat van jou is.
Na Vlaggetjedag (29 j...
Nieuwsafbeelding
Na een sportief seizoen van hard trainen en veel wedstrijden spelen, kunnen jullie het seizoen als team gezellig met elkaar afsluiten!  
MHC Voorhout stimuleert dit graag door een BBQ op de club mogelijk te maken: in mei en juni kun je op een aantal zaterdagen en zondagen een ...
Nieuwsafbeelding
Vlak voor het einde van de competitie vind je hier een aantal belangrijke data rond de afsluiting van het lopende seizoen en de start van het nieuwe seizoen.
Einde trainingen: De trainingen lopen door tot en met de week voor jullie laatste competitiewedstrijd. De A- en B-ju...
Nieuwsafbeelding
Kinderen die graag  kennis willen maken  met de hockeysport   kunnen drie keer gratis bij ons komen proeftrainen. Hiervoor kunt u uw kind aanmelden via de website, zie onder Lidmaadschap het kopje ' lid worden ' .
 
Als u uw kind heeft aang...
Om onze leden te bereiken worden regelmatig nieuwsbrieven en mails van de organisatie en de teams verstuurd. Houd daarom je e-mailadres up-to-date.   Kies op de website bovenin het menu voor 'Inloggen' en log in met jouw lidcode en wachtwoord. Ga naar 'Profiel' en kies onderaan he...