slider_01.jpg slider_04.jpg slider01.jpg slider05.jpg slider_03.jpg slider_06.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe vorm van het digitale wedstrijformulier (DWF)

4-1-2019  | 
Komend weekeinde wordt het nieuwe DWF in gebruik genomen. Op dit moment lukt het nog niet iedereen om in te loggen. 

Er verandert een aantal zaken:
- Er zijn per wedstrijd drie DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning).
- Het verspreiden van deze codes wordt verzorgd door de KNHB. Dit kan niet (meer) via onze wedstrijdsecretaris. De codes zelf worden opgenomen in diverse overzichten en de mobiele app van de club.
- De herinneringen voor het afronden van het DWF worden per e-mail verstuurd door de KNHB. De herinneringen gaan niet meer per sms.
- Het overzicht van de status van het DWF in LISA wijzigt qua uiterlijk.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe codes makkelijk toegankelijk zijn, worden deze toegevoegd in de mobiele app aan de wedstrijd- en arbitrage-details (alleen zichtbaar voor de scheidsrechter en de ondersteuning, zoals coach/manager).

Op dit moment wordt er achter de schermen nog hard gewerkt om alles werkend te krijgen. Vrijdag verwachten we een bericht te krijgen met de laatste details, zodat daarna de spelers kunnen worden ingevuld. 

De maker van het ledenadministratie programma (LISA) zal proberen vrijdag een extra pagina in de app te plaatsen met veel gestelde vragen of tips rondom het nieuwe DWF.

In de pdf op deze pagina vind je een handleiding voor coach en scheidsrechter voor het nieuwe DWF.

De KNHB heeft dit bericht gepubliceerd over het DWF: