slider01.jpg slider_04.jpg slider_03.jpg slider_06.jpg slider_01.jpg slider05.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Uitnodiging scheidsrechterscursus

14-3-2019  | 

Graag nodigen we nogmaals ouders uit om zich aan te melden voor de scheidsrechterscursus. Het examen vindt plaats in het clubhuis. U kunt hiervoor kiezen tussen donderdag 21 maart of maandag 8 april.  

Het is een online cursus, dus te volgen in uw eigen tijd, aangevuld met een cursusavond op de club op 19 maart om 20.00 uur, waar onder meer gelegenheid is tot het stellen van uw vragen. Na inschrijving ontvangt u de inloggegevens voor de online cursus.

Het opstellen en indelen van scheidsrechters is een hele klus. De bond heeft ook ingesteld dat bij de E-achttallen, de thuis- én uitclub elk één scheidsrechter per wedstrijd levert. Zeker voor uitwedstrijden is het dus cruciaal dat er ouders met een scheidsrechterskaart bij het team zijn.

Het is daarom ons streven dat er bij de E- en D-jeugd per team minimaal twee ouders een scheidsrechterskaart hebben (niet de coaches van het team). Deze ouders kunnen dan bij toerbeurt ingedeeld worden bij een veldwedstrijd én zaalwedstrijden fluiten. Graag willen we dan ook vooral de ouders van wie de kinderen volgend jaar in een tweedejaars E-team of in een D-team spelen van harte uitnodigen om zich aan te melden.

Maar ook ouders van andere teams zijn zéér welkom. Als u het examen hebt behaald, wordt met u overlegd welke wedstrijden u wilt fluiten. U wordt niet zomaar ingedeeld.

Graag de aanmeldingen doorgeven aan [email protected]

Onder vermelding van:

- uw naam (initalen, voor- en achternaam);

- de naam van uw kind (eren);

- het e-mailadres dat voor de online cursus gebruikt kan worden;

- uw geboortedatum.