slider_01.jpg slider01.jpg slider_06.jpg slider05.jpg slider_04.jpg slider_03.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Aangepast trainingsschema & trainingen meivakantie

3-4-2019  | In verband met selectietrainingen op veld 1 op maandag 15 april is op deze datum het trainingsschema eenmalig gewijzigd. Train je op maandag, let dan goed op de locatie en tijd van jouw training, want de kans is groot dat deze is aangepast.

Train je op vrijdag, overleg dan met je trainer of jullie op Goede Vrijdag 19 april gaan trainen. Maak hier dus per team zelf afspraken over.

Tijdens de meivakantie van maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei zijn er geen trainingen. Wil je in de meivakantie met je team gaan trainen, maak dan zelf afspraken met je trainer en geef het door via [email protected] We zorgen er dan voor dat het veld beschikbaar is!

In de meivakantie wordt maar één week centraal vastgesteld, met als resultaat dat middelbare en lagere scholen voor afwijkende weken kiezen. Doordat de D, E en F voor een belangrijk deel door middelbareschool-leden getraind worden, is het niet mogelijk om de lagereschoolvakantie aan te houden. Bovendien start de competitie weer op zaterdag 11 mei.