slider_03.jpg slider_06.jpg slider_04.jpg slider05.jpg slider_01.jpg slider01.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Vandaag | voorlopige indeling teams seizoen 2019-2020

3-6-2019  | Jullie zijn natuurlijk allemaal benieuwd hoe de team samenstellingen voor seizoen 2019/2020 eruit zien. Wij begrijpen dit en willen graag dat jullie allemaal zelf op de site kunnen zien in welk team je bent geplaatst. 

Net als vorig seizoen worden de teams via het beschermde deel van onze website bekend gemaakt op zondag avond 9 juni vanaf 23:00. 

De voorlopige indeling van de teams zijn hierdoor alleen toegankelijk voor leden. Wij verzoeken jullie de team informatie NIET te delen via social media of op andere wijze. 

Om op het beschermde deel van de website te komen heb je een gebruikersnaam (je lidnummer) en wachtwoord nodig.

Na inloggen op de website ga je naar >Club >Documenten
Daar vind je in de lijst het kopje teams 2019/2020
Er staat al een document dat je kunt bekijken. Op deze plek komen op 9 juni om 23:00 de voorlopige teamindelingen te staan.

In geval het niet lukt om in te loggen op de website kan je jouw gebruikersnaam en wachtwoord opvragen door een mail te sturen aan [email protected] Wij doen ons best om je zo snel mogelijk je nieuwe wachtwoord per mail toe te sturen. 

Op het beschermde deel van de website komen de indelingen van jongste jeugd en junioren.
De teamindelingen van D1, D2, D3, DVD, DVA H1,H2 en HVA worden op 28 juni bekend gemaakt. 
De selectie procedure van H1 en D1 is onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De deelnemers krijgen persoonlijk bericht over de procedure.

TIP: Wacht niet tot het laatste moment met het opvragen van je wachtwoord en zorg dat je mailadres klopt!!