slider05.jpg slider01.jpg slider_01.jpg slider_06.jpg slider_04.jpg slider_03.jpg
 
Nieuwsafbeelding
De nieuwe picknicktafel is officieel in gebruik genomen door het opschroeven van het naambordje. Dit is een welkome aanvulling op de toch wel heel oude tafels, die hun beste tijd hebben gehad. Met een biertje erbij werd het bordje op de tafel geschroefd. Familie van der Werf; Namens de c...
Nieuwsafbeelding
Helpen jullie allemaal mee om voor onze club een flink bedrag aan sponsorgeld binnen te halen?

Vanaf deze week tot en met 13 november heeft onze sponsor PLUS Van Dijk in Voorhout een leuke actie waarmee jij voor elke €10 boodschappen 1 sponsorpunt kan verdienen. Ook met actieproduc...
Nieuwsafbeelding
Na de eerste winstpartij speelden de mannen opnieuw thuis. Deze keer was Lelystad de tegenstander. Voorhout won met een solide partij en heeft nu na 2 wedstrijden 6 punten. De dames wonnen overigens ook met 0-3 in de uitwedstrijd tegen Thor.
Beide teams waren elkaar in het 1e kwart aan h...
Nieuwsafbeelding
Vandaag start de Grote Club Actie, ook dit jaar doet MHC Voorhout weer mee Als club willen we uiteraard zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas en dat geld kunnen we hard gebruiken!
MHC Voorhout heeft ervoor gekozen om dit jaar de Grot...
Nieuwsafbeelding
Registreer je voor het bezoeken van ons sportpark via onderstaande link of QR code en voorkom oponthoud. 
Corona maatregelen op het sportpark: Het clubhuis is open - als je in de rij staat voor de bar houdt dan 1,5 meter afstand; In het clubhuis ga je alleen zitten op gemarkeerde...
Nieuwsafbeelding
Beste topsporters van MHC Voorhout,
 
Zoals jullie weten is het verplicht om tijdens de trainingen en wedstrijden een gebitsbeschermer te dragen. Samen met Bitjehappen.nl organiseren wij op zaterdag 9 oktober een ‘hapdag’ op de club.

Tijdens deze hapdag kun...
Nieuwsafbeelding
MHC Voorhout is begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie in samenwerking met Green Oil Recycling. Frituurvet is een waardevolle grondstof voor o.a. biobrandstof. Omdat het een waardevolle grondstof is krijgen wij als club een vergoeding als wij dit inzamelen.
Hoe werkt het...
Nieuwsafbeelding
Eerste serie trainingen Funkey Hockey najaar 2021
Funkey Hockey is hockey voor kinderen uit groep 1, 2 (en 3) van de basisschool die op 1 oktober 2022 nog geen zes jaar zijn.

Sinds een aantal jaren biedt MHC Voorhout Funkey-trainingen aan. FUN in goed bewegen is KEY. Het gaat ...
Nieuwsafbeelding
Voor een aantal jeugdteams zijn we nog op zoek naar trainers. Het gaat om teams in diverse leeftijdscategorieën. 

Lijkt het jou leuk om een team te begeleiden tijdens de trainingen, neem dan contact op met de technische commissie via [email protected]

Lijkt het je leuk...
Nieuwsafbeelding
Kinderen die graag kennis willen maken met de hockeysport kunnen drie keer gratis bij ons komen proeftrainen. Hiervoor kunt u uw kind aanmelden via de website, zie onder Lidmaadschap het kopje 'lid worden'.
 
Als u uw kind heeft aangemeld via de webs...