slider01.jpg slider_03.jpg slider_04.jpg slider05.jpg slider_01.jpg slider_06.jpg

Uitnodiging nieuwsjaarsborrel

11-1-2019  | Beste leden, ouders/verzorgers van leden, vrijwilligers, sponsors, coaches, managers en trainers,

Het jaar is alweer bijna om. De veldcompetitie ligt stil en de zaalhockeycompetitie is in volle gang. De tijd vliegt! 2018 was een fantastisch jaar voor MHC Voorhout. We hebben ons 25-jarig bestaan goed gevierd. Met vele hoogtepunten, zoals een fantastisch feest en de opening van ons eerste waterveld.

Graag nodigen wij je van harte uit voor onze feestelijke nieuwjaarsborrel. Het belooft weer een gezellige start van het jaar te worden.

Datum: vrijdag 11 januari 2018
Tijd: Van 18.00-20.00 uur
Waar: Clubhuis MHC Voorhout, Sportlaan 16a in Voorhout

Tijdens de nieuwjaarsborrel worden de herfstkampioenen van het seizoen 2018- 2019 gehuldigd.

Een gezond en sportief 2019, daar gaan we ons voor inzetten. Graag zien we iedereen op 11 januari in het clubhuis om met ons het nieuwe jaar in te luiden.

Wij wensen jullie allemaal een goede jaarwisseling en tot snel op de nieuwjaarsborrel.

Met vriendelijke groet,
Dave van der Wagt, voorzitter