slider_04.jpg slider05.jpg slider_03.jpg slider01.jpg slider_01.jpg slider_06.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Corona Update | Vervolg zaalcompetitie

17-1-2022  | De KNHB geeft sinds dit weekend aan dat ze deze week een beslissing nemen over het vervolg van de zaalcompetitie. Tot vrijdag was het standpunt van de KNHB dat zodra het mogelijk was de zaalcompetitie hervat zal worden. 

Aanleiding voor deze nieuwe mededeling is dat we in ieder geval tot komend weekend alleen onderling mogen hockeyen.

Er is nog niet definitief besloten dat de zaalcompetitie wordt beƫindigd daarom starten we deze week de zaaltrainingen. In geval de KNHB vandaag of morgen besluit de zaalcompetitie definitief af te breken komen we met nieuw bericht.

We houden er rekening mee dat de zaalcompetitie niet zal worden hervat en jullie na een lockdown periode toch wel graag wekelijks willen trainen zoals aangegeven in recente input van coaches/teambegeleiders.

Daarom laten we het vorige week gestarte veldtrainingsschema voorlopig ook actief staan. Indien je ook in de zaal traint deze week - maak dan afspraken met jullie trainers of je alleen in de zaal of zowel op het veld als in de zaal traint deze week.
De zaaltraining die gelijktijdig met de veldtraining gepland is gaat voor de veldtraining.

De seniorteams worden in de loop van vandaag toegevoegd aan het veldtrainingsschema. Hierdoor is het mogelijk dat tijden en velden worden aangepast.

Zodra de KNHB een besluit heeft genomen informeren we jullie weer via de website.
We verwachten dit besluit uiterlijk morgen.